jag & min diet

jepp, det händer verkligen, två uppdateringar på två dagar. ganska sjukt. men tro nu inte att detta är en vana. det är bara lite tur.

nåja, till det jag egentligen vill ha sagt. jag har länge suttit och förgrymmat mig, som emil hade sagt, över diverse dieterna som cirkulerar här i lilla landet lagom. enligt en kur får man inte äta potatis för det är dåligt, medan den andra kuren säger att man BARA ska äta potatis för potatis är bra. ena kuren säger ät nötter som en elefant andra kuren säger äter du nötter blir du en elefant. massa oklara riktlinjer och ingen är la riktigt klar på vad man egentligen får äta respektive inte äta.

nu har någon fjantjävle introducerat barnmatsdieten, vilken i korta drag går ut på att man erästter vissa måltider med tvättäkta barnmat. för helvete, inte ens barnen gillar maten varför i hela fridens namn skulle man som vuxen vilja trycka i sig det? just det, kolhydraterna är låga i barnmat. just nu är bantingsbrudar BESATTA av kolhydrater.

DÄRFÖR har jag nu intruducerat stearindiet 2k! kort och gott, istället för att ersätta några måltider med barnmat, som faktiskt innehåller en del kolhydrater ska man nu istället ersätta vissa måltider med stearinljus.
stearinljus innehåller visserligen vissa fetter, men fetter är nyttigt, och mängden kolhydrater i ett stearinljus är OBEFINTLIGA! tro nu inte att ni bara kan rensa mammas ljuslåda på stearinljus nejnej. det finns en del grundregler med ljusdieten. den absoluta grundstenen i dieten är att ljuset i fråga är ofärgat. det går inte att knapra mammas påskljus utan det ska vara vita, vanliga stearinljus. den andra viktigt delen av dieten är att ljuset måste vara obränt dvs, nytt. detta för att minimera risken för eventuella biverkningar av dieten.
det är fortfarande fem mål om dagen och det räcker att man ersätter ca två huvudmål om dagen för att dieten ska ge resultat.

så ja gurls, det är bara att knapra! hör gärna av er när ni börjat se resultat :)
ss
/timopeppkins
  almostablog

jag heter arnold.. eller?

världens knasigaste. snackar om förlorad gnista och vips, här har vi en eld! överfett.

jag och min vän ebbovic har på det senaste snackat mycket om muskler. varför vet jag inte och muskler som samtalsämne faller VERKLIGEN under kategorin gay i [gay eller inte], som förövrigt var längesedan jag körde! hm.

i vilket fall som helst. vad är upp med muskler egentligen? ja, jag vet att man måste ha muskler för att kroppen inte ska vara en jäkla tråd, där är förövrigt kissie ett skitbra exempel, hon är tråd, men vad fan är upp med den jävla fixering som råder bland främst landets ungdomar? ju större muskler ju större bollar eller hur är det?

med svällande muskler kommer också ett svällande ego och tyvärr är det lite förmycket för somliga att hantare då de totalt kortsluter i deras minihjärnor! dessutom är det sjukt mainstream med muskler idag. och vad tycker vi om mainstream, barn? JUST DET! mainstream är GAY!

jag kan förstå att man har lite större muskler om man arbetar tungt eller man utövar en sport som kräver en lite större fysik, det är ju helt okej. men jag menar träna för tränandets skull, träna för att få den där pumpade sommarkroppen för att vad? ja vad ska man med den egentligen om man inte nyttjar den?

mm, jag vet precis vad som cirkulerar i skallen på dig nu.. "han är bara avundsjuk för att han själv inte har några muskler blabla".. håll käften. jag är inte avundsjuk. jag trivs sjukt bra som en spinkig man, jag ger trots allt kissie en match! jag behöver inga armar på 70 cm omkrets eller en mage man kan spela olika trumljud på. jag är ganska nöjd med min tråkiga klena kropp.. diggar tjejer muskler, fuck dom! jag lever på min bitterhet, inte mitt utseende. eller något!

nej men seriöst, är det inte ganska gay att ha feta muskler om man inte behöver dom? det är coolare att vara unik och klen! vem är med mig med en hög femma där?

/en timopepp på 60 stadiga kg
  almostablog


petra mede?

jag har lite att klaga på. first off, varför valde jag inte att sitta i den tysta kupén påvägen hem från malmö? jävla jobbig brud som satt brevid, truten gick i ett. brudar.. ts.

,,

för det andra, petra mede, vem fan är hon? alltså man tycker ju att det borde finnas några kriterier, några simpla stadgar man var tvungen att följa för få kalla sig komiker. för det första borde man kan vara rolig.

jag menar komiker är nästan som bloggare. man behöver egentligen inte ha något att komma med för att tillhöra det större skaran. det finns komiker som förtjänar sin hype. johan glans bland annat. men den jävla kärringen har verkligen inte gjort annat än att döda humor. hon tog verkligen med sig humorn ut på bakgatan, bankade skiten så jävla blodig och sönder att den var bortom all räddning.

petra mede. ha, allt hon har att komma med är lite kiss och bajs humor och psykosmålade läppar. för helvete, är där verkligen någon som tycker hon är rolig?

hon är med ENBART därför att svensk stand up är dominerat av män och allt ska alltid vara så jävla jämnställt i detta land. okej fine att där ska vara en kvinna med bland eliten men det hade kanske kunnat vara någon som faktiskt VET HUR MAN UNDERHÅLLER!
det sjuka är att det verkar bara vara petra mede som tycker petra mede är rolig, vem är med mig?

och dessutom, vad är grejen med skånetrafiken? nu kunde dom visserligen inte hjälpa att det blev stopp, denna gången.. men då kommer man med en dubbeldäckad buss och en vanlig buss och vet ni vad de dumma jävlarna gör? man kör den lilla bussen till malmö och den största till skurup och sen inte längre.
"hej vi hittade världens minsta och världens största buss.. och för att vara riktigt jävla smarta kör vi den största bussen med minst antal folk till skurup".. jävla skånetrafiken.

/aldrig mer kollektivtrafik-timopepp
  almost a blog


schulman

jag sitter och funderar.. vad har alexander schulman någonsin gjort världen?

man ser honom överallt och alltid ser han lika allmänt.. trött ut? sover inte karln?
nej men en helt ärlig fråga, har han gjort något som faktiskt gynnat någon annan?
jag menar, han drev en ganska framgångsrik blogg på aftonbladet okej, människor har fått hype för mindre, jag köper det.

men.. när killen lägger ner, varför fortsätter man hypa honom?
efter bloggen på aftonbladet, som jag ikke läst, gjorde han lite annat trams, bland annat dejtade han väl sveriges krokigaste människa? hmhm.. 

okej, man är inte felfri. men den här jävla showen på aftonbladets hemsida han hostade.. vad fan är det liksom?
jag kommer på mig själv att jag sett något "avsnitt". inte speciellt imponerande och dessutom var reklamen den drygaste och buffertiden den längsta, för ren skit!
okej, killen lever på gammal fame, jag halvköper det. han verkar nerkärad i någon brud som han gifter sig med och skriver en bok om, där förövrigt titeln i sig är en minibok.. come on!

sedan ploppar mannen upp i 6an, där han leder paradise hotel, vilket inte är helt otippat då "PH", som de coola katterna kallar det, ikke genererar något av värde. samma skit varje gång, vi dricker och hej vi blir fulla, vi har sex, vi blir ovänner! lite som big brother, fast med en pool. totalt meningslöst skit och jag föraktar alla som faller i klorna på detta hemska mainstreammonster!

så frågan återstår, vad har mannen gjort för att förtjäna all hype? misstolka mig inte nu, det här är inget om avundsjuka eller liknande, det är bara en spontan tanke som dök upp in my head. ganska roligt att få sina kluriga tankar besvarade! who's with me? vem har mer fått hype för inget?

/timschulpepp
  almostablog

RSS 2.0