konsten att kunna vänta

jag får ig på det! att vänta suger. vänta är nog det värsta jag vet. väntan är redigt onödig.

att för min del vänta på ett besked som ganska drastiskt kan förändra hela min situation just nu är sämst.
jag sitter och loggar in på sidan där antagningsbeskedet väntas ges ett par gånger i minuten. nu har skiten lagt av, så nu kan jag inte ens göra det.
att vänta borde vara föbjudet enligt någon lag. man borde bara kunna knäppa med fingrarna så vips, var väntan över. skulle man mot all förmodan behöva vänta, utlovas en generös summa pengar för den drabbade, som kompensation. helvete vad bra det lät. det borde införas.

ett kort inlägg indeed. men jag har lite annat på g. jag vill lägga upp denna bloggen till något heeelt annat än vad någon tidigare skådat. jag SKA ta över, lulz!

men, för att åter igen få lite aktivitet (!!) här frågar jag, beskriv dina erfarenheter av väntan och vad gör du för att stilla nerverna?

/en förväntansfull
almostablog
timopepp


[seriestart] gay eller inte?

passar härmed på att starta almostablogs nya serie gay eller inte?

i serien kommer jag att ta upp ett antal aspekter som ur ett hetroperspektiv kan anses gay [eller inte..].
för att klargöra redan innan seriens start, jag är inte homosexuell, ej heller har jag några som helst problem med människor som är homosexuella. jag är en kärleksfull människa utan fördommar!

PANG! startskottet har gått. idag kommer jag att nämna två saker som kan uppfattas som antingen gay, eller inte, enligt mig då såklart! häng med!

- sitta med benen korslagda. att sitta med benenkorslagda uppfattas av många, kanske lite yngre, människor som gay. men, ser man på de lite äldre generationerna sitter majoriteten av männen med benen korsade*. inte nog med att man ser ganska chillalxed ut, det är dessutom bekvämare att sitta med benen korsade än att leka mach ooch ha dom lite sådär halvkorsade. så bedömt: att sitta med benen korsade är inte gay!

att som kille sminka sig. att som kille smika sig har blivit allt vanligare, speciellt gäller detta den gren av människor vi idag känner till som boois! dessa människor inte bara sminkar sig, utan de sminkar sig så fruktansvärt överdrivet att man vill kasta sig framför buss nr 6. mot sjöbo! nu finns det även smink för män. blir smink mycket manligare för att det är framtaget för män? nej. juryn har överlagt och att sminka sig som kille är... gay!

där har vi det, ett smakprov på vad som komma skall. serien dyker upp lite här och var, när som helst!
varsågoda att delge era åsikter, så får vi lite aktivitet, yo!

fridens
almostablog
timopepp

*denna observation är baserad på mina möte med den äldre generationen!


skallen i bordet

klantigt nog råkade jag radera den blogg jag inte skulle radera, så nu är vi tillbaka på ruta ett.. denna gången under ett nytt namn!

i bloggen tar vi upp nu upp saker som irriterar författaren, framförallt då i bloggvärlden. jag har kommit för att ta över!

/almostablog,
timopepp


RSS 2.0