coca vid horisonten

jaha jag har då blivit ombedd att uppdatera bloggen aningen mer frekvent än vad jag tidigare gjort. men, hur jävla lätt tror ni det är att gå runt och vara bitter hela jävla tiden? jag menar, för att bloggen ska fungera i praktiken måste jag ju faktiskt ha något att vara så jävla sur och bitter att citronen du nyss käkade hade kunnat vara en apelsin.
det är ju inte direkt som jag ALLTID är negativ till ALLT! folk har ingen respekt för mina känslor. det tär på ens psyke när man hela tiden blir utpekad som "den bittre jävlen" eller "bitterkuken" som en jävel beskriver mig som.. lol nej, jag orkar inte vara snyftig.. om jag skulle haft med snyftninger i [gay eller inte] hade snyftningar varit ärkebög.

nåja, till det riktiga problemet med vårt jävla samhälle.. här sitter timopepp en lördagkväll och TÖRSTAR efter cola. jag är ungefär som en av de pundarkaraktärerna i filmerna som kunnat gå genom eld för lite knörk, fast med cola då. jaha tänker du då.. nej säger jag då, inte cola som i kokain utan cola som i coca cola, och där fick vi världsfred på den.
men problemet är att jag inte orkar röra mig ner för fyra våningars trappor, gå, de visserligen 100 metrarna, till affären och sedan ta mig upp igen. det är fan överambitiost om något.. VARFÖR finns det inte något futurekylskåp som massproducerar coca cola? ständigt en kall burk i omloppet. nej, nu tvingas man ge sig ut i kyla. mpttligt irriterande faktiskt. 

ah well, jag antar att det är värt att kämpa för. men jag tycker ändå det är konstigt.

/en måttligt road timopepp
  almostablog 

åtta är det nya arton?

okke! here goes, jag är inte bitter, bara jävligt fundersam! med megarisk för att låta gammal, men när i hela allt blev det så viktigt att vara vuxen?

okej, visst har det alltid varit så att man velat vara äldre än vad man egentligen är, men när blev samhället så att man faktiskt tog detta i uttryck.
för att veta varför jag är jätteundrig, ja nu finns det ett ord som heter så, på detta måste jag berätta..

"året är 2011. platsen vi befinner oss på vad som i folkmun kallas swedbank stadion. gymnasiemässan i malmö äger rum. en god vän vid namn christoffer var tvungen att spela lite på tidigare nämnd mässa, jag hakar som den gode vän jag är. under konserten kommer det fram två tjej ~ nio år. en kort blick, EN LÅNG BLICK! tjejerna var uppiffade till max, håret stod åt alla dess håll och kanter och smiket var ett faktum! den obligatoriska handväskan samt mobil var självklart där!..."

såg ni mitt försök att vara helt berättare? lol

nåväl, när jag var liten, ja jag skrev det, brydde man sig skit om smink och sådant. ja det kanske kan bero på att jag är kille så här vid närmare eftertanke, men tjejerna brydde sig inte iheller! haha fan vad gay skrivet! jag menar dude, jag gick med prasselbyxor och någon jäkla tshirt. hade cykelhjälm och lekte med lego. det var timopepp som liten. idag börjar man röka när man är tio och sminka sig när man är åtta..

jag bara undrar lite vad föräldrarna tänker med.. "hejsan det här är min dotter sdklajld hon är nio år och vi har medvetet valt att sminka upp henne som en hora för att hon ska passa in bland de andra barnen" eller hur står det egentligen till innanför pannbenet?

att vara barn var den bästa tiden i hela mitt liv! varför har man så jävla brått att bli vuxen? for jävulen. får jag en dotter är där sminkförbud till den dagen hon fyller 20. ingen tvekan om den saken. hon ska leka med barbie om det så är under tvång och gå med my little pony tröja första dagen på högstadiet. i ren protest emot samhällets alla jävla "normer"..

förlåt ebbi, inte mitt bittraste inlägg, men det är svårt att skriva under tvång!

/en fortfarande barnslig timopepp
  almostablog

notblad & anteckningspapper

jag har inget att klaga på.. jag är förtrött för att klaga.

istället avslöjar jag som såhär. i veckan, alt. veckan efter, kommer jag släppa en ny låt via bloggen. hur den kommer låta, well, det är inte riktigt helspikat ännu. men den kommer presenteras på bloggen först, tråkigt för dom som inte läser. skrivande pågår för fullt, dag som natt..

/en timopepp med bokstäver kring huvudet
  almostablog

ur den smältande snön blommar... bajs?

okej, jag blir riktigt pissed ibland alltså. jag menar hundägare, wtf?

det hela bottnar i den nyligen förändrade klimatsituationen som, till min otroliga glädje, smälter undan alla snö som legat på gatorna nu i snart tre månader. enligt mig är detta den bästa tiden på året och det fyller mitt hjärta med tulipaner och fjärilar.

men det är inte all good, nej tro inte det. varför skulle det?
under den smältande snön döljer sig TONVIS av hundskit. yepp, riktigt avföring från människans bästa vän.
jag visste inte att vinterklimatet automatiskt gav hundägare rätten att INTE plocka upp efter sina hundar. jag vet inte riktigt vad som skulle förändra något egentligen?
någon sa till mig att hundrarna gräver ner "det".. ja, trist läge.. då är det bara för er att GRÄVA UPP SKITET IGEN!

det är aningen irriterande att behöva ducka hundskit hela vägen till jobbet för att hundägare latar sig under vinterhalvåret. jag vet inte hur det är med er men hela det här med skit under skon fungerar inte för min del, ur ett modeperspektiv då alltså.
för fan, har ni problem att plocka upp efter doggen lär den jäkeln använda toaletten som alla andra sofistikerade varelser gör, eller ännu bättre, låt hundjäkeln skita ner din egen trädgård där du själv kan gå och trampa i det!

och ja, det finns säkert värre saker att oroa sig över men jag menar come on, det är väl inte för mycket begärt av hundägare, speciellt när det är i innerstan det handlar om där det rör sig en massa människor heeela tiden.

nåja, det är kanske jag som är grinig

/en skuttande timopepp
  almostablog

[gay eller inte] #3

haka på när jag promenerar i småstan'... jag har en riktigt snookdag idag! men, det är inte det vi är har för att nöta, idag är det dags för ytterligare en gay eller inte! ännu har jag inte fått klagomål på serien, inte för jag hade gett fem öre för det, men still! okej, då kör vi!

*långa t-shirts - tshirten är världens vanligaste plagg och kan vara allt från extremt tråkiga till extremt överawesome! för er som inte vet, finns det tshirt av modell längre, och nej.. bara för att tshirten slutar vid knäna är det inte en klänning. jag äger dock bara en tshirt av denna modell, det är det fetaste tshirten jag äger. jag skiter i om alla andra säger den är gay.. jag är sjukligt bekväm i den och, inte helt överraskande, ser jag awesome ut i den. som ni kanske listat ut redan är långa thirts inte gay!

*snook
- det har pratats en hel del om snook, kanske främst för ett par år sedan då snook var aktuella, men fortfarande snackas det om hur snook inte är hiphop och hur lidingöbor inte kan var gangstrar.. 1. adams-ray var den enda som bodde på lidingö 2. hiphop är inte bara gangster.. suck. nåväl, min mening är att snook är det bäst hiphopsverige någonsin kommer att skåda. man tog allt vad hiphop var, knycklade ihopa det, brände det och skapade något helt nytt ur askan! lite som fågeln fenix i harry potter, som för övrigt är en riktigt bra story! snook är och kommer fortsätta va.. hiphopsveriges guldmedaljörer! snook = inte gay!

som vi ser bidde det inget som föll under kategorin gay i den andra delen av serien! men så kan det ibland vara faktiskt! klagomål på detta? bra!

sndubbelok

/timopepp
  almostablog


daniel adams-ray i malmö

okke, jag var på kb i malmoe igår och spanade in adams-ray live. vilken energi hela uppsättningen och verkligen riktigt bra live. MEN!

ja som sagt, MEN.. bitter som jag är måste jag klaga på något och idag har jag verkligen all rätt att klaga på människor! eller ja i alla fall de fjortisbrudarna och machosnubbarna som igår styrt upp lika dana fredagsplaner som jag.
vad är grejen med att man beter sig som en "hora" så fort man kommer på konsert?

var inne i lagom tid, hamnade ganska i mitten av allt, sjyssta platser! jo det bildas lite större publik, folk börjar dansa till musiken som spelas, fett.. jag rycks med! klockan närmar sig speltid och nu är det fan kaos på dansgolvet.. brudarna börjar slänga sig hejvilt, spiller ut drickan över alla, en minst sagt road, blöt timopepp..
PANG! en armbåge i huvudet, jaha ja.. högklackarna trampar mina stackars fötter i småbitar och jag känenr hur det lilla tålamod jag hade igår börjar sina.. när en brud petar mig i ögat med sina lösnagler rann bägaren över och jag trycker mig bakåt i folkmassan.. hittade en sjysst plats och showen börjar. professor p värmer upp bra. i väntan på adams ray börjar folket kör oooooh ohohohoooooho.. det är en jävla POPKONSERT ingen hockeymatch. nåja i alla fall kör han igång, heaven! mest liv var där under gubben i lådan och dum av dig.. konstigft det är de två låtar folk har hört med honom..

ikke nog med detta för mitt i konserten klämmer två snubbar sig framför mig så min näsa nuddar nacken på den ena. jotack jag betalade 160 spänn för att se din nacke liksom.
så till den stora frågan, varför blir folk out of their minds när det är konsert? jag menar, det var värre än någon jävla ecstasyhak där man poppat piller i dagar för att sedan kör igång. jävla knasbollar..

jag var tvungen att "avreagera" mig lite, det lät dock mycket bättre i huvudet än när det verkligen blev printat. men, i dont give a fuckness! slutligen är adams-ray verkligen att rekommendera live!

/timopepp
  almostablog

ung och gravid..

tjatja bloggen! lol, jag måste skaffa en slogan känner jag. något som fastnar. någon som är så unikt och nytt att forskare febrilt kommer klia sina pannor och frågande utbrista "vadan är detta? hur ska vi någonsin kunna gå till botten med dess ursprung? VAR KOM DET IFRÅN?" get my point?

skitsamma.. idag ska jag tycka till om ungdomsgraviditet! och ska vi sätta en hiss eller en diss på den blir det så mycket diss att detta inlägget kommer kallas till ett samordnat möte med skolans antimobbingteam där skolflytt är en MYCKET realistisk lösning!

okej var vi börja? jo vi börjar med ett stort ?. varför? det är egentligen det enda jag kan krysta fram när jag hör att någon yngling är gravid. ska vi då från början fastställa vad yngling är kan vi slå på med allt mellan 14-18 år! lägre än så kommer jag inte gå då jag verkligen hoppas att det inte finns någon som är yngre än 14 som planerar unge. det hade bara varit så fel.
okej, hej! jag är 14 år och gravid och jag tänker behålla barnet fast jag inte har en jävla aning vad det handlar om..
för ärligt, hur många ungisar har egentligen riktigt koll på vad det innebär att vara gravid? like nada av dom tror jag.

det har kommit till min kännedom att ett flertal youngsters här i min lilla by är gravida.. varför? var fortfarande det enda jag kunde krysta fram.
inte nog med att det är otroligt korkat att som liten skaffa barn, jag menar dude, är du ens gammal nog att ta hand om dig själv, nej? dessutom hejdå till den roligaste tiden i hela livet typ! 14/15 år. i ett par år kommer ungen vara riiiiktigt beroende av dig som mamma och du kommer så missa när alla dina kompisar börjar festa ute, dra till danmark på nattklubbar och totalt döda alla hjärnceller med redbull-vodka! du kommer stanna hemma och döda lilla sjöjungfrun istället.

sen har vi det här med att lämna bort ungen till mamma ihopp om att hon ska alltid ta hand om den, förutom när du vill.. glöm det. kan du inte ta hand om din unge på heltid ska du inte ha unge. visst behöver alla oavsett ålder en paus från dessa snoriga, nerslabbade kravmaskinerna men jag menar come on. det är inte din morsa som skaffat unge, det är du!

nej, jag tror att förmånga inte riktigt insett hur livet som ung mamma kan bli, mer än det man sett på mtv, men det räknas inte. fan, jag tänker på hur mycket jag missat ifall jag varit tvungen att stanna hemma med en liten snorvalp, aldrig! det får vänta ett par år. jag menar, jag anser inte att jag som 19åring hade varit redo att bli pappa.. tänk då de stackars satar som är 16 och ska bli fullblodspappa.. damn dom alltså!

till något helt annat, min blogg.. är jag kanske för seriös i mitt skrivande? förstår alla vad jag skriver? va?!

/timopepp
  almostablogg


idag köpte jag..

ja inte fan var det tålamod eller förstålse i alla fall.. nej jag tänkte inte säga att jag är arg. men jag är helt klart riktigt mycket frågetecken. jag har sagt det tusentals gånger och jag är fan ta mig så jäkla nyskapande att jag säger det igen.. VARFÖR HAR BLOGGARE SOM KISSIE LÄSARE?!

om vi redan nu tar den svenska avundsjukan, packeterar den i en av de där bruna, fina lådorna, adresserar den till kina och hoppas att det inte är ett litet kinesiskt barn som hittar lådan och gör sig illa på innehållet, så tycker jag faktiskt att frågeställningen är intressant. nu menar jag inte enbart kissie, men efter som hon uppenbarligen är den största bloggerskan med den största bloggen som handlar om minst vettiga saker får hon bli min slagpåse här. men det gäller övergripande också. jag vågar nästan satsa min "emil-i-lönneberahatt", och då ska ni veta hur mycket jag värdesätter min "emil-i-lönnebergahatt" en härlig sommarkväll till en härlig sommaroutfit, på att minst 80% av alla som bloggar, bloggar om sig själv.

ja och detta kan ju faktiskt funka om man är någon men efter som 78% av dessa 80% inte är något annat än helt vanliga svenssons håller inte siffrorna riktigt.
jag menar, kan man veeeeeerkligen leva ett så tråkigt liv att man måste livnära sig på andras köp, andras fester, andras matlagning, andras ALLT?

jag måste dricka ett glas pärondricka innan jag fortsätter..

----

det hade i princip kunnat vara mitt inlägg, att jag idag fick gå och handla juice. sedan lägger jag upp en bild som jag fotat med min iphone 4, som jag tidigare dividerat om jag skulle köpa eller inte här på bloggen. jesus amalia säger jag på det.

ska vi bryta ner bloggvärlden i kategorier och sedan utvärdera dom? word, vi gör det!
vi har:

modebloggar - okej, modebloggar tycker jag är awesome, om dom faktistk handlar om det. jag skiter i tjejdelen av denna kategorien då jag, supricesuprice, är kille.. men herrdelen kan vara riktigt fet då det ofta är män med lite alternativa stilar som kör! trevligt att se och kan faktiskt ibland vara skitbra insperationskälla!

inredningsbloggar - för de lite äldre eller de lite händigare människorna, inget större intresse för min del men trots allt bloggar som faktiskt innehåller lite av värde.

kultur/nöjes/resebloggar - folk skriver om sina upplevelser och what skit jag vet inte. jag har oftast stött på dom i samband med tidningar. säkert coola men inget som lockar mig direkt..

SKITBLOGGAR - mina favoritbloggar. eller kanske mina hatobjekt jag vet inte. jag gillar att hata dessa bloggar. här har vi bloggar som handlar om absolut inget som någon annan har någon som helst nytta av att veta? varför vill jag veta att kissie tränade kickboxning hela natten för 4000 spänn? varför vill hon att jag ska veta det? varför vill jag läsa om andras skitiga hemmafester, men framför allt.. varför är ditt liv så jävla viktigt att jag vill läsa om det? okej, ska jag faktiskt ge någon cred i bloggvärlden så är det blondinbella, fastän hennes blogg tyvärr ramlar under kategorin skitblogg ibland tycker jag att hon är så ödmjuk i hennes skrivande. hon verkar lite glad. jag gillar det.

sen har vi min blogg. vad är egentligen syftet med min blogg? kan vi kategorisera den skitblogg eller? åsiktsblogg eller bitterhetsblogg kanske, för det är inte ofta jag är så glad i mitt skrivande. detta inlägget tycker jag ändå förtjänar lite uppmärksamhet och FAKTISKT lite disskusion, jag vill veta om världen känner som jag och jag vill veta om den inte känner som jag.. kanske har jag missat något i kissies blogg som faktiskt är av värde för mig, livsförändrande.. lol, häng med mig nu!

/ för ovanlighetens skull en bitter timopepp
   almostablog

viktigt att vara viktig

tillåt mig att vara lite riktigt mycket bitter men jag rent ut sagt hatar människor som försöker spela världsnyheter när de är.. ingen?

ja jag vet att hata är ett starkt ord och blabla man menar det aldrig men jo, jag gör det riktigt mycket!
anledningen till detta "plötsliga" hat finner vi i en händelse som utspelar sig i fredags, på det vanliga haket här i stan.
en snubbe, som jag träffat ett par gånger tidigare och alltid haft lite svårt för, sitter och leker någon jävla pajjas för han har en brud, som förövrigt var lika pajjas som honom.. om kanske aningen mer. en pajjas är lätt att känna igen, vi har:

1. den riktigt ohäftiga sittekniken som i princip innebär, lagom långt ut med röven på stolkanten, armbågarna på ryggstödet och benen lite lätt korsade.
2. det där självbelåtna leendet som går från öra till öra och som får en att se ut som en riktig clow.. jag menar det var i princip bara elefanterna och den där snubben som sågar folk på mitten som fattades för att fullborda cirkus fredagkväll.
3. sist men inte minst har vi språkvalet. ibland klämmer man till med ett halvavancerat ord som tyvärr inte riktigt hamnar där det borde, vilket resulterar i en jäkla språkgryta med ett recept ingen ens borde brytt sig om att kollat upp.

okej, jag ska hejda mig själv där. man behöver ju inte vara en mästare på språk för att få glänsa lite men man torde kanske kolla upp hur man ska använda orden innan man i blindo placerar ut dom i meningar. OCH.. klaga nu inte på mitt språkbruk..

nåja, bruden och clownen börjar snacka med en kompis, som råkar vara tyst och råkar ha mina brillor utan skärpa på sig, som alla förövrigt vet att jag tycker är väldigt ogay. bruden som doppat huvudet i sminklådan drar en rolig kommentar om brillorna och övergår att prata svenska där hon snackar om hur hon minsann inte bryr sig om andra människor än dom hon älskar. nej ingen annan bryr sig om dig så det är win-win där!

äh, nu är jag sådär bitter igen och nu blir detta kanske bloggens längsta inlägg? men vad gör det, är det egentligen någon som läser? inte för att jag är bäst på att sprida min länk men kom igen! hittils vet jag att paulita och en tjej vid namn alexandra har kollat upp och emelie såklart. i övrigt ingen! SKÄRPNING, ska jag ta över något här är det en kraftig ökning som gäller!

det är svårt att vara annat än bitter när man inte kunnat sova. det är det på riktigt!

/ en trötter timopepp
   almostablog


barnaskrik och trängsel

okej idag blir det ett bittert inlägg. jag kunde inte äta min pizza utan att några ungjäklar skulle skrika och ha sig. matro = icke befintlig!

så, varför är det att såfort man ska sätta sig i lugn och ro för att avnjuta en god middag ute kommer där alltid en familj med en liten unge som uppenbarligen inte lärt sig det här med bordskick? det är precis som att regeringen har någon hemlig operation med målet att alltid irritera mig, nästan.

visst, jag förstår att man som småbarnsförälder kanske inte alltid har sådär jättemycket tid att lyxa till vardagen och att man någon gång vill klä sig i sin finaste aftonklänning och verkligen känna sig som den prinsessa man var innan man tryckte ut irritationsobjekt -10 men kom igen! fastän ni må tycka det är gulligt med en totalt nerkladdad liten varelse som skriker så att besticken skakar av bordet betyder inte det att alla andra gör det!

okej, jag vet att man inte kan förbjuda barn under 5 år att äta på restaurang och jag vet att bebisföräldrar någon gång i månaden vill slippa äta färdigmakaroner och falukorv men.. inte på den restaurangen jag äter på!
man borde göra något ljudisolerat bebisrum där alla småbarnsföräldrar kan sitta med sina glyttar och äta sin middag. alla är nöjda och glada..
och på tal om att ta mycket plats, vad är det här med att man kan parkera sina barnvagnar överallt? speciellt under dygnets mest folktäta lunchtimmar ska man konka in sin barnvagn på det lillalilla kafeet som precis rymmer tre bord med stolar? eller dessa gamla människor som mitt i affärsingången parkerar sina kundvagnar för en kaffepaus så att ingen annan kan ta sig varken in eller ut. nåja.. vad är en bal på slottet?

äh, jag vet att folk kommer säga till mig att vänta du till du får barn men nej! jag tänker inte röra mig utanför dörren med ungen fören den vet i vilken hand man håller vilka bestick, lägger servetten i knäet och artigt tackar för maten! (joke) jag ska störa alla precis lika mycket som dom stör mig..

/ en irriterad men trots allt mätt timopepp
   almostablog

[gay eller inte] #2

då kör vi igen. dock har jag ändrat "spelreglerna" lite. jag kommer inte bara "utvärdera" saker som direkt kan uppfattas som gay eller inte, utan även saker som kan anses rätt eller fel, konstigt eller normalt osv. ni kommer förstå vinken! för att citera harry potter och de vises sten "jamen dåså!"..

först ut har vi

*glasögon utan skärpa - där är jag ganska bestämd faktiskt. att folk som inte behöver glasögon inhandlar glasögon utan skärpa blir allt vanligare och glasögonen har gått från att vara ett hjälpmedel till en accesoar. jag gillar det. trots att jag tillhör kategorin som behöver glasögon, dock bara när jag läser, har även jag inhandlat ett par jag kan använda all around. dock har jag inte hämtat ut mina brillz, vilket jag kanske borde göra före jag köper glasögon i plast, men det hör inte hemma här. sedan tycker jag glasögon är snyggt till en viss stil av kläder. därför blir slutbetyget: inte gay.

*byxorna nerstoppade i strumporna
- jag trodde detta fenomen var heeelt utdött! men i göteborg häromdagen kunde jag trots det se ett fler tal "hippa" människor ha detta i bruk. jag ska inte ljuga, jag har själv brukat detta, dels för att mina jeans var större än vad mina skor var, då jag som hiphopare hade relativt baggyjeans och med mina blyga 40 i skor ser det kanske ganska roligt ut. ursäktar dock inte detta hemska beteende. dels var jag liten. men för att inte bli allt för långdragna är detta inte bara otroligt fult, det är också otroligt fjortis. men, jag förespråkar att man ska få klä sig precis som man vill och det gäller väl även detta koncept antar jag. det hindrar mig dock inte från att ge det betyget: GAAAAAY!

så mina vänner, det var allt vi hade att bjuda på i denna omgång av gay eller inte. om någon mot all förmodan läser så var inte rädda för att tipsa om heta ämnen! lol

/ timopepp
   almostablog

med banjo och munspel invigde vi det nya året

inte riktigt. men nästan. och eftersom traditionen lyder att man ska skriva lite om det gångna året, tänkte jag precis göra det, för att inte sticka ut ur mängden liksom.

2010, händelsernas år.. eller? jag kan inte tänka tillbaka till när något av större vikt för mig uppenbarade sig under 2010.
jo, den stora finanskrisen -10, vilken jag överlevde! tråkigt nog var där ingen som i ren desperation hoppade från sparbankensyds tak pga. att man inte kunnat betala de skulder man försatt sig i, vilket jag nästan tycker är ett kriterier för att få kalla det finanskris.. jag menar usa på -20talet någon?

skämt å sido. men jag kan faktiskt inte tänka på något sådär megastort. studenten ska väl vara det största som berört mig. det är inte fören nu jag riktigt fattat att skolan är slut för min del. det är inte ett generöst jättelångt sommarlov, utan det är slut på riktigt denna gången.

om vi då inte kan hitta något stort under 2010, vad kan vi då önska oss av 2011?
det är farligt det här med att önska sig något. fan vad besviken man blir när det aldrig slår in ändå.
men, om vi nu trots allt ska göra det vill jag gärna se ett i alla fall antydan till att man vill förändra detta kalla samhälle vi lever i där varje man står för sig själv. ensam är starkast my ass. vi behöver varandra och ju snabbare vi inser detta, ju snabbare kan vi bygga ett samhälle så starkt att vi kommer kunna ta över världen, och jag menar, det är väl det ALLA vill?

200lappen ska tydligen berika vårt lilla land också, spännande och se hur anti den folk kommer vara.
lokförare kommer alltid att vara lite djärvare än andra. söndermanglat x2000 på centralen idag. härlig start på det nya året den snubben fick.

i övrigt är det också dags att fylla 20, vilket innebär systembolaget tillgängligt. nu fattas det bara att man sådär två veckor innan min födelsedag tar bort alkoholmonopolen och låter ica kvantum utbilda sina egna vinexperter och låter varenda lite skitlivs affär sälja billig vodka och starköl. helvete.

men vi hoppas ändå på ett år fullt med skratta, nya människor och galna upptåg!

en god fortsättning på eder alla!
/timopepp
 almostablog

RSS 2.0