petra mede?

jag har lite att klaga på. first off, varför valde jag inte att sitta i den tysta kupén påvägen hem från malmö? jävla jobbig brud som satt brevid, truten gick i ett. brudar.. ts.

,,

för det andra, petra mede, vem fan är hon? alltså man tycker ju att det borde finnas några kriterier, några simpla stadgar man var tvungen att följa för få kalla sig komiker. för det första borde man kan vara rolig.

jag menar komiker är nästan som bloggare. man behöver egentligen inte ha något att komma med för att tillhöra det större skaran. det finns komiker som förtjänar sin hype. johan glans bland annat. men den jävla kärringen har verkligen inte gjort annat än att döda humor. hon tog verkligen med sig humorn ut på bakgatan, bankade skiten så jävla blodig och sönder att den var bortom all räddning.

petra mede. ha, allt hon har att komma med är lite kiss och bajs humor och psykosmålade läppar. för helvete, är där verkligen någon som tycker hon är rolig?

hon är med ENBART därför att svensk stand up är dominerat av män och allt ska alltid vara så jävla jämnställt i detta land. okej fine att där ska vara en kvinna med bland eliten men det hade kanske kunnat vara någon som faktiskt VET HUR MAN UNDERHÅLLER!
det sjuka är att det verkar bara vara petra mede som tycker petra mede är rolig, vem är med mig?

och dessutom, vad är grejen med skånetrafiken? nu kunde dom visserligen inte hjälpa att det blev stopp, denna gången.. men då kommer man med en dubbeldäckad buss och en vanlig buss och vet ni vad de dumma jävlarna gör? man kör den lilla bussen till malmö och den största till skurup och sen inte längre.
"hej vi hittade världens minsta och världens största buss.. och för att vara riktigt jävla smarta kör vi den största bussen med minst antal folk till skurup".. jävla skånetrafiken.

/aldrig mer kollektivtrafik-timopepp
  almost a blog


Kommentarer
Postat av: Tova

Det enda den kvinnan gör är att skrika. Hon kanske borde försöka slå igenom inom porrbranschen istället.

2011-02-12 @ 22:57:32
Postat av: timopepp

tova, jag håller med! vi kanske ska introducera henne till den branchen, eller vad säger du?

2011-02-13 @ 02:05:14
URL: http://almostablog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0