kluriga värld...

...är det skamligt att fantisera om sig själv?


okå - stenar gråter visst

om du tror att hårda människor inte har känslor, tror du fel!

störande inslag i mina vardaliga rutiner

jag är arg! arg i tell ya! varför? det är inte för att vädret envisas med att ständig skifta från varmt till kyligt så man konstant inte vet om man ska ha jacka eller inte så man bara blir galen! det är inte iheller för att min lön var sådär eller att dom tar 700 spänn för ett par 500krs converse på intersport nej.. det är för att NÅGON inte stänger den jävla hiss grinden efter sig vilket resulterar i att hissen inte går ner till bottenvåningen som i sin tur leder till att en jääävligt opepp tim får springa fyra trappor upp..

tro nu inte att jag inte gillar motion, okej.. det kanske jag inte gör, men då ska det vara på mitt recept, inte för att någon inkompetent jävel inte klurat ut hur hissen fungerar.
ja jag vet att jag kanske kan vara liiiiiiiiite väl dramatisk nu men det är fan RIKTIGT irriterande när idiotjävlar till grannar bara IGGAR den megastora skylten i hissen där det står "STÄNG GRINDEN EFTER DIG".. jag menar, kom igen. visst att du har ett jobbigt liv men du behöver fan INTE smitta av det på mig. usch, jag känner mig hatisk..
men dom jävlarna förtjänar det!

tänk om jag vore en gammal man med höftbesvär som skulle konkat mig upp för så många trappor.. TÄNK DIG DET!

världen är full av idioter

/timopepp-på-att-springa
  almostablog
 

RSS 2.0