hylla livet?

i brist på bitterhet gör jag ännu mer reklam för vi okå. jag skiter i.. håll till godo!:)


musik för alla!

we-ho! slår ett slag för okå! vi är coolers. i väntan på vår tredje låt kan ni (ni dvs. ni två som läser) lyssna till "ett rop på hjälp"! do that!

bbs2011

nu är det väl fan på tiden att man drog pluggen på det jävla programmet? nu har det liksom gått liiiite förlångt, kan jag personligen tycka.

den tredje bb-deltagaren har nu fått ett psykbryt och går ut i media pga av detta, säger att produktionen lurat henne och att de inte tar sitt ansvar. trött blir man.

jag menar, det kan ju inte direkt vara så att man, när man ansökte, INTE visste vad big brother var? det är ett litet hus med en massa knasiga deltagare och en massa alkohol, som bäddat för intriger, såklart.
vad förväntade man sig? hallonsaft och uppdrag iform av monopolmarathon? istället för alkohol skulle deltagarna får festa på punchpraliner och iste. nej, där är inte riktigt underhållningsvärde i det kanske, men vad vet jag?

och det är väl självklart att om du öppet avskyr någon kommer produktionen kedja fast dig med denna människa, hur roligt skulle det vara annars? nej så jävla uppmärksamhetskåta är världen! jag menar han richard, han är ju för fan på aftonbladet varje dag. VARJE DAG har han gjort något expertutlåtande ang. övriga deltagare, situationer eller liknande. dööh, killen som efter fyra dag fick sitt psyke demolerat. det är ju SJUKT TYDLIGT att det inte är big brother som är boven i dramat där int..

till en annan händlese, rodneys hälsning. upprörda folk har blivit och det kan man ju förstå.. att man blir upprörd. men att man polisanmäler produktionen, där sedan tv11s chef riskerar åtal, för att de inte plockat ut rodney är väl kanske lite.. lite överdrivet? att man sedan prioriterar fallet är ännu mer lite löjligt. finns det verkligen inget annat den svenska domstolen kan göra, t.ex. leta reda på våldtäcktsmän, seriemördare och bankrånare? nej men visst lägg resurserna på gå till botten med "hitlerhälsningen" som aftonbladet så proffsigt kallar det.

nej, tydligen är deltagarna, och tittarna för den delen, plockade från st. lars i år. jävligt märkligt.. ingen annan som delar uppfattning eller är gräset väldigt grönt för er?

/timopepp
  almostablog



[gay eller inte] #5

sådär ja nu tänker jag faktiskt vara aktiv här och köra en gay eller inte, mest för att det var ett tag sedan. SÅ, om jag får be om den största möjliga tystnad, så ska jag köra igång. först ut har vi!

- Sture-P by peter08: ja alltså, jag vet inte vad jag ska säga. varför tror alla som driver en "hyffsat framgångsrik" blogg (ja precis) att de är musikaliska? hela svenska bloggvärlden gör en paris hilton och skapar "musik".. eller lånar ut sin röst kanske är ett mer passande uttryck. senaste tillskottet är då peter08 aka kissies lillebror som "gör-en-syrran" och kickar musajk. en låt av partykaraktär men tyvärr inte så mycket party som den nog var menad att vara. det är som en dålig version av den jälva tetris/popcorn technolåten eller vad den heter. en riktigt dålig version med peters osäkra röst ovanpå. måste dock medge att hooken är ganska "fastnapåhuvudet", vilket stör mig fruktansvärt! peter08 säger säkert att låten är för att provocera men jag tror inte riktigt att så är fallet.. förhoppningsvis stannar peter08s musikaliska resa här.. förhoppningsvis. bedömt: GAY!

- Travie McCoy
: när vi ändå pratar musik kan vi lika gärna nämna travie mccoy som gjorde megasuccé med låten billionaire som gästades av bruno mars. F-A-N-T-A-S-T-I-S-K kombo! travie mccoy är riktigt bra som helhet, härliga bakgrunder, finfina texter och otroligt soft röst! peter08 borde kaaaaaanske lyssna lite på travie mccoy så han får veta hur man gör RIKTIGT MUSIK! inte nog med att travie gör fet musik, han har dessutom fetaste stilen NÅGONSIN! där är inte något hiphop med honom överhuvudtaget, fast det är typ det han sysslar med. det gillas när man kan bryta gränserna lite! jag tror det är tydligt att juryn tycker travie mccoy är: GAY!

(lol det var ett skämt) travie mccoy är så INTE GAY man kan bli! så det är så.


h

/timopepp som inte äger ett par röda byxor
  almostablog

därför får du mig att le.

det är svårt att vara bitter när man är fruktansvärt glad.

RSS 2.0